Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

About Us

our story

Chryssa Balamoti

Wedding Planner

&

dress advisor

Η Χρύσα Μπαλαμώτη άνοιξε το πρώτο της κατάστημα με νυφικά και είδη γάμου στην πόλη της Λάρισας το 2008. Αυτό σηματοδότησε την αρχή μιας συναρπαστικής επαγγελματικής δραστηριότητας κατά την οποία σε αυτή της, την πορεία εμπνεύστηκε και εξελίχτηκε ώστε να προσφέρει στις νύφες έναν ονειρεμένο γάμο. Με τον ίδιο στόχο έτσι και ιδρύθηκε η εταιρεία WEDDING.

WEDDING DAY

Σκοπός της εταιρείας μας  είναι να προσφέρει στις νύφες ολοκληρωμένες υπηρεσίες σκεπτόμενη πάντα τις ανάγκες για μία τόσο σημαντική ημέρα!!!

Την ημέρα του γάμου σας!!!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πρέπει να έχω κλείσει ραντεβού;

Για το νυφικό σας στo κατάστημά μας θεωρούμε ύψιστης σημασίας την άψογη εξυπηρέτηση σας και για αυτό τον λόγο εξυπηρετούμε τις νύφες μας αποκλειστικά με ραντεβού.

Καλέστε μας στο 2410 626244.

Πως μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού;

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας είτε τηλεφωνώντας στο 2410 626244 είτε συμπληρώνοντας την on-line φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Προσωπικά, σας συνιστούμε να κλείσετε το ραντεβού σας, πριν έρθετε στο κατάστημα, ώστε να έχετε την απόλυτη και αποκλειστική εξυπηρέτηση από την ομάδα των ανθρώπων μας.

Πόσο καιρό πριν το γάμο;

Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του νυφικού σας καλό θα ήταν να προγραμματίσετε την ερευνά σας 5 με 6 μήνες πριν το γάμο σας ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να γίνει η παραγγελία του νυφικού σας.

Εάν προτιμήσετε το ενοίκιο του νυφικού σας ο ιδανικός χρόνος είναι 3 με 4 μήνες πριν το γάμο σας.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στο νυφικό μου;

Φυσικά! Σε συνεργασία με την σύμβουλο γάμου και την μοδίστρα του καταστήματος μας, μπορούμε να φέρουμε το νυφικό ακριβώς στα μέτρα σας και να παρέμβουμε σε αυτό ώστε να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Μπορώ να αγοράσω ένα νυφικό ή κάποιο αξεσουάρ on-line;

Φυσικά και μπορείτε! Διαλέξτε από τα προϊόντα που έχουν τιμές και προσθέστε τα στο καλάθι. Ακολουθήστε τα βήματα του e-shop και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που κάτι σας δυσκολεύει ή σας προβληματίζει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Call Now Button